'De beste wijn komt uit mijn wijngaard in Made'

VIDEOMADE – De oudste wijnboer van Nederland. Het was de eerste Nederlandse wijn die de KLM verkocht in de business class. Meer dan veertig jaar ervaring zit achter het proces. ,,We zitten niet op een idyllische heuvel en ik heb geen kasteel. Maar ik verbouw wel een van de beste wijnen die er zijn”, aldus wijnmaker Marius van Stokkom (72) uit Made.

Dit wordt bevestigd door Hubrecht Duijker, een zeer bekende vinoloog. Hij omschrijft de wijn van 2017 op zijn website en schaart deze onder zijn ‘vondsten’ en geeft aan dat deze ‘het proeven en ontdekken waard is’.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Petitie naar minister: alternatief voor autoweg langs Kloosterhoeve

    Petitie naar minister: alterna­tief voor autoweg langs Klooster­hoe­ve

    RAAMSDONKSVEER - 5300 Handtekeningen heeft de SVP in de gemeente Geertruidenberg al opgehaald. En nog voor het eind van het jaar zijn het er 6000, is de verwachting. Gebundeld in een petitie worden die verzonden aan minister Cora van Nieuwenhuizen en de Tweede kamer. De boodschap: er moet een alternatief komen voor de autoweg die na de verbreding van de A27 langs de Kloosterhoeve in Raamsdonksveer komt te liggen.