De Aldi-supermarkt aan de Zandheuvel, in het pand waar voorheen de Boerenbond zat, was vandaag voor het eerst open sinds de verbouwing. Vanwege corona zonder openingsmoment of speciale acties.
Volledig scherm
De Aldi-supermarkt aan de Zandheuvel, in het pand waar voorheen de Boerenbond zat, was vandaag voor het eerst open sinds de verbouwing. Vanwege corona zonder openingsmoment of speciale acties. © Pix4Profs / Johan Wouters

Daar is de Aldi dan: nieuwe winkel aan de Zandheuvel ‘loopt al lekker door’

OOSTERHOUT - Een haag van rode, witte en blauwe ballonnen markeert de ingang van de Aldi aan de Zandheuvel in Oosterhout. Het is, vanwege corona, het enige teken van ruchtbaarheid dat de geheel vernieuwde winkel deze vrijdag opent.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”