In de eerste plannen voor de snelfietsroute tussen Breda en Tilburg gaat deze nog dwars door Rijen, deels over bestaande paden. In het huidige plan loopt het pad ten zuiden van de Margrieten, het symbool van de gemeente Gilze en Rijen.
Volledig scherm
In de eerste plannen voor de snelfietsroute tussen Breda en Tilburg gaat deze nog dwars door Rijen, deels over bestaande paden. In het huidige plan loopt het pad ten zuiden van de Margrieten, het symbool van de gemeente Gilze en Rijen. © Still uit video

D66 en GGR: ‘Aanleg snelfietsroute door
Rijen kan veel goedkoper en eenvoudiger’

RIJEN - Het proces rond de aanleg van snelfietsroute F58 tussen Breda en Tilburg is in Rijen warrig en onduidelijk. Dat vinden D66 en Groen Gilze en Rijen (GGR). De partijen begrijpen niets van de voorgestelde route. ,,Drie fietsviaducten liefst. Terwijl het goedkoper en eenvoudiger kan", zegt Antonet Krol van D66. 

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.