Crowdfunding voor bestolen kinderboerderij in Oosterhout loopt als een trein: al 3.500 euro opgehaald

videoOOSTERHOUT - De crowdfundingsactie om geld in te zamelen voor de gedupeerde kinderboerderij MEK in Oosterhout loopt als een trein. In minder dan een dag stond de teller woensdag rond het middaguur al op bijna 3.500 euro. 

Dat is ruim boven het gestelde doel van 3.000 euro voor de kinderboerderij waar afgelopen weekend de kluis met enkele duizenden euro's inhoud werd gestolen. “De liefde voor het MEK blijkt vele malen groter dan gedacht", vertelt een dolblije initiatiefnemer Martijn van Herwaarden. 

“Ik heb inmiddels op de fundingpagina aangegeven vooral te blijven doneren om zo minimaal 150% te kunnen halen en misschien wel ver daar boven.”

Wie geld wil bijdragen kan dat hier doen. Het geld komt rechtstreeks terecht op de rekening van de kinderboerderij.

Naast de crowdfundingsactie hebben nog diverse andere betrokken mensen honderden euro's direct op de rekening van de kinderboerderij gestort.

Volledig scherm
Doneeractie voor kinderboerderij MEK. © BN DeStem

Download de app van BN DeStem
Download de gratis nieuwsapp van BN DeStem. Zo ben je altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws en bekijk je gemakkelijk alle nieuwsvideo’s. Download nu de nieuwe versie in de Apple App Store (iOS) of de Google Play Store (Android).