Tijdens de opname van een eerdere korte film: De dag dat ik god vermoordde. Wessel van Wanrooij, rechts. Sean Louw Links. Zaterdag beginnen de opnames voor hun nieuwe film.
Volledig scherm
Tijdens de opname van een eerdere korte film: De dag dat ik god vermoordde. Wessel van Wanrooij, rechts. Sean Louw Links. Zaterdag beginnen de opnames voor hun nieuwe film. © Foto Belinda Timmermans

Crowdfunding film Rijenaar succes, dit weekend opnames

RIJEN - Ja het is gelukt. Rijenaar Wessel van Wanrooij kan beginnen aan zijn film Het Begin en het Einde nu een crowdfunding het benodigde bedrag van 5000 euro heeft opgebracht. ,,Dit weekend hebben we twee draaidagen. Dan gaat er negen maanden voorbereiding en in totaal 15.000 euro doorheen”, vertelt hij. 

 1. Lesbische asielzoekster die overgoten werd met kokend water in azc Gilze 'verkeert in shock’
  PREMIUM
  update

  Lesbische asielzoek­ster die overgoten werd met kokend water in azc Gilze 'verkeert in shock’

  GILZE - De 23-jarige lesbische vrouw die deze week in Gilze met kokend water is overgoten verkeert in een soort shock. Dat zegt de stichting die haar bijstaat. Zij heeft tweedegraads brandwonden van haar oksel tot haar bil. De stichting vindt dat homoseksuelen een eigen azc moeten hebben. Het COA gaat de partijen die bij het incident betrokken waren uiteen plaatsen. De politie start een onderzoek.