Volledig scherm
© Thinkstock

Creatieve organisatoren gezocht voor La Vuelta in Dongen

DONGEN - In de zomer van 2020 staat La Vuelta op de planning. Twee etappes van de Ronde van Spanje doorkruisen regio De Langstraat, waarbij op zondag 16 augustus het peloton door Dongen fietst. 

Speciaal hiervoor worden diverse evenementen en activiteiten georganiseerd door de gemeenten. Dit wordt in samenwerking gedaan met La Vuelta Holanda, BrabantSport en Regionaal Bureau voor Toerisme De Langstraat.

Voor de feestelijke invulling van dit wielerevenement zijn de betrokken organisaties op zoek naar creatievelingen die willen meedenken over de invulling van het programma. Zowel voor de feestelijke dag op 16 augustus als voor de maanden naar dit moment toe zoeken ze naar leuke ideeën. Denk hierbij aan recreatieve evenementen als een spinningsmarathon, dikkenbanden race of wielerronde voor het hele gezin.

Projectvoorstel

Activiteiten kunnen aangemeld worden op lavueltahollanda.com. Voor organisatoren die een bijdrage tot 40.000 euro vragen, sluit het aanmeldloket op 31 oktober. Op 22 oktober om 19.30 uur organiseert RBT De Langstraat op een centrale locatie in de regio een bijeenkomst voor belangstellenden die voornemens zijn een projectvoorstel in te dienen. Aanmelden voor deze avond moet voor 15 oktober en kan via info@rbtdelangstraat.nl.