Waar de bierwagens en buitentaps normaliter de pleinen en festivals van bier voorzien, blijven ze door Corona werkeloos in de opslag bij de brouwer.
Volledig scherm
PREMIUM
Waar de bierwagens en buitentaps normaliter de pleinen en festivals van bier voorzien, blijven ze door Corona werkeloos in de opslag bij de brouwer. © Pix4Profs/ Ramon Mangold

Coronaherstelplan krijgt brede steun raad, maar ideeën zijn nog steeds welkom


RIJEN - Inwoners van Gilze en Rijen kunnen nog steeds eenmalig geld vragen voor ideeën die hen persoonlijk, hun vereniging, stichting, organisatie of bedrijf kunnen helpen na corona. Dat laatste duurt helaas langer dan voorzien, stelde de gemeenteraad maandag vast bij het vaststellen van het coronaherstelplan. 

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”