Waar de bierwagens en buitentaps normaliter de pleinen en festivals van bier voorzien, blijven ze door Corona werkeloos in de opslag bij de brouwer.
Volledig scherm
PREMIUM
Waar de bierwagens en buitentaps normaliter de pleinen en festivals van bier voorzien, blijven ze door Corona werkeloos in de opslag bij de brouwer. © Pix4Profs/ Ramon Mangold

Coronaherstelplan krijgt brede steun raad, maar ideeën zijn nog steeds welkom


RIJEN - Inwoners van Gilze en Rijen kunnen nog steeds eenmalig geld vragen voor ideeën die hen persoonlijk, hun vereniging, stichting, organisatie of bedrijf kunnen helpen na corona. Dat laatste duurt helaas langer dan voorzien, stelde de gemeenteraad maandag vast bij het vaststellen van het coronaherstelplan. 

  1. Doneeracties gestart voor bewoners en buren van door brand getroffen huis in Dongen: ‘Ze hebben niets meer’
    video

    Doneerac­ties gestart voor bewoners en buren van door brand getroffen huis in Dongen: ‘Ze hebben niets meer’

    DONGEN - Het pand aan de Kardinaal van Rossumstraat in Dongen, waar zondagochtend brand uitbrak, is compleet verwoest. Om de bewoners een hart onder de riem te steken is er een doneeractie gestart. Maar ook de woning van de buren kan als verloren worden beschouwd. De bewoners daarvan, een jong gezinnetje, zijn niet alleen meubels, kleren en babyspullen kwijt, maar ook hun thuis. Voor hen wordt tevens geld ingezameld.