Volledig scherm
Rick van Beijnen in actie voor TSC. © TSC

Condoleanceregister voor op Mallorca omgekomen Oosterhouter Rick van Beijnen

OOSTERHOUT - ​De familie van Beijnen, Brasserie De Warande en voetbalvereniging TSC openen donderdag in Oosterhout een condoleanceregister voor de op Mallorca omgekomen Rick van Beijnen. Dat gebeurt in de hal van zwembad de Warande, naast de brasserie.

Van Beijnen (19) overleed zondag na een ongeval met een gehuurde quad tijdens een vakantie met vrienden op het Spaanse eiland.

Rick van Beijnen voetbalde bij TSC, waar hij al jarenlang kind aan huis was. 'Wat een zorgeloze vakantie met zijn vrienden op Mallorca had moeten worden, eindigde in een nachtmerrie', schrijft TSC in een bericht op hun website. Het verlies is ook bij de verenigingsleden keihard aangekomen.

Mensen kunnen hun medeleven betuigen in het condoleanceregister in de brasserie, die tussen 11.00 en 17.00 uur geopend is.

Volledig scherm
© SXC
  1. Verbazing over terugkeer Albert Smit in Geertruidenbergse politiek: 'Kiest men voor iemand die niet betrouwbaar is?'

    Verbazing over terugkeer Albert Smit in Geer­trui­den­berg­se politiek: 'Kiest men voor iemand die niet betrouwbaar is?'

    GEERTRUIDENBERG - De Geertruidenbergse politiek reageert met verbazing en verrassing op de terugkeer van Albert Smit. Maandag maakte Keerpunt'74 bekend dat Smit lijsttrekker wordt voor die partij. "Ik heb tegen Joop Heesters (partij-icoon, red.) gezegd: hoe kun je dit doen als je het woord integriteit met hoofdletters schrijft?", zegt Jan van Brummelen, fractievoorzitter van Lokaal+. "De kiezer bepaalt, de kiezer heeft gelijk. Maar kiest men voor iemand die niet betrouwbaar is?"