Millo Dometilia en Daniëlla de Vos in hun flat aan de Dr. Janssenslaan. Sinds de verbouwing op 11 januari begon zitten ze in de troep.
Volledig scherm
Millo Dometilia en Daniëlla de Vos in hun flat aan de Dr. Janssenslaan. Sinds de verbouwing op 11 januari begon zitten ze in de troep. © Johan Wouters/het fotoburo

Compensatie voor overlast renovatie flats in Oosterhout: 'Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt'

OOSTERHOUT - De renovatie van de flats in Slotjes-Midden heeft meer impact op de bewoners dan gedacht. Daarom stelt woningcorporatie Thuisvester tijdens de werkzaamheden tijdelijk een gemeubileerde woning beschikbaar. Ook hoeven ze in die weken geen huur te betalen.

 1. Jonge vrouw (19) ‘verkracht, gewurgd en zes dagen opgesloten door ex-vriend uit Made in leegstaand kantoorpand’
  PREMIUM

  Jonge vrouw (19) ‘verkracht, gewurgd en zes dagen opgesloten door ex-vriend uit Made in leegstaand kantoor­pand’

  Vanwege hun problematische relatie hadden een drugsverslaafde vrouw en Ian de W. (22) een contactverbod. Ze misten elkaar echter zo erg, dat de 19-jarige jongedame op 9 april vluchtte uit behandelingskliniek Fier en met De W. in een leegstaande kantoorruimte in Dordrecht belandde. Daar werd het slachtoffer zes dagen later door agenten hevig trillend, huilend en zwaargewond gevonden. Wat was er in die tussenliggende dagen gebeurd?
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?