Volledig scherm
PREMIUM
Het Houtse Meer. © JAN STADS

Buurman van horecazaak Houtse Meer blijft strijden tegen herrie

Den Hout/Oosterhout/Den Haag - Een buurman van het Houtse Meer uitte deze week opnieuw zijn grieven tijdens een zitting bij de Raad van State in Den Haag.  

,,Uit geluidmetingen blijkt dat het geluid van horecaonderneming Het Houtse Meer niet boven het geluid van de krekels uitkomt", zei de raadsman van horecaondernemer M. van der Zee. 

Buurman E. Leijendekkers kon zijn ongeloof niet verbergen, tijdens een rechtszaak over de bouw(omgevings)vergunning voor Het Houtse Meer. Die moest vanwege een technisch gebrek in de oorspronkelijke vergunning gerepareerd worden en is opnieuw in procedure gebracht.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Enquête: Geertruidenberg wil burgemeester voor 'gewone’ mensen

    Enquête: Geertrui­den­berg wil burgemees­ter voor 'gewone’ mensen

    GEERTRUIDENBERG/RAAMSDONKSVEER - Een burgemeester die ervaring heeft als bestuurder is belangrijker dan het hebben van een groot netwerk. Dat vinden repectievelijk 58 en 19 procent van de inwoners van Geertruidenberg. Uiteraard moet het een mensenmens zijn, maar dan wel een 'gewone’ mensen-mens. Ervaring met de ‘gewone’ mens en ‘denken als de normale mensen’ vinden de burgers van Geertruidenberg heel belangrijk. Dat blijkt uit de resultaten van de online enquête waarop zij hun voorkeuren voor de nieuwe burgemeester konden aangeven.