Een nog op te richten burgerpanel gaat meedenken over de plannen van de nieuwe eigenaren voor de rijksmonumentale panden 32 t/m 38 aan de Markt (zie foto) en De Schattelijn.
Volledig scherm
Een nog op te richten burgerpanel gaat meedenken over de plannen van de nieuwe eigenaren voor de rijksmonumentale panden 32 t/m 38 aan de Markt (zie foto) en De Schattelijn. © Pix4Profs/Ron Magielse

Burgerpanel denkt mee over invulling panden Markt en Schattelijn

GEERTRUIDENBERG - Verkoop of verhuur? Belangrijk is vooral de vraag wát geïnteresseerden willen doen met de rijksmonumentale panden op de Markt. Een burgerpanel gaat meedenken over de nieuwe invulling van De Schattelijn en Markt 32 t/m 38 in Geertruidenberg.

 1. Fulltime avonturier Tamar (34) trekt samen met kameel Einstein door ons land: ‘Wij zijn ook gastvrij’
  PREMIUM

  Fulltime avonturier Tamar (34) trekt samen met kameel Einstein door ons land: ‘Wij zijn ook gastvrij’

  BAVEL - Loslaten is de eigenschap waarin Tamar Valkenier (34) excelleert. Op haar 28ste nam ze afstand van alle zekerheden in haar leven: ze verkocht haar huis, zegde haar baan op en nam afscheid van familie en vrienden. Sindsdien reist ze als nomade de hele wereld over. Maandag was ze met haar kameel Einstein op bezoek in Bavel. ,,Terug naar mijn oude leven kan ik niet meer.”
 1. Fietsster gewond achtergelaten na ongeluk met auto in Breda
  Play

  Fietsster gewond achtergela­ten na ongeluk met auto in Breda

 2. In het plantenwalhalla van Rutger staan meer dan 200 planten
  Play

  In het plantenwal­hal­la van Rutger staan meer dan 200 planten