Volledig scherm
Willemijn van Hees, burgemeester van Geertruidenberg. © Rijk in Beeld

Burgemeester van Geertruidenberg komt met tips om lokaal te kopen voor de feestdagen

RAAMSDONKSVEER - Een burgemeester of wethouder die oproept om lokaal te kopen, dat gebeurt wel vaker. Maar burgemeester Willemijn van Hees van Geertruidenberg komt zelf op Facebook met wat tips voor de inwoners.

 Zo wijst ze op de eindejaarsconference van Raymond Hofkens in theater De Schattelijn. "Wellicht een leuke aanrader voor de kerst?" Verder noemt ze onder meer de producten van De Kersenhof (Raamsdonk), het Bergs Blauw (water) en het monopoliespel  over de gemeente Geertruidenberg bij de Albert Heijn in Raamsdonksveer. 

"Ik krijg vaak het verzoek om dingen te promoten of lokaal eruit te lichten", verklaart ze. Daarnaast roept Van Hees inwoners op om met meer tips te komen. "Ik ben benieuwd of er nog aardige producten zijn die ik nog niet ken. Het lijkt me een uitdaging." 

Op de Facebookpost wordt goed gereageerd. Suggesties als DIJK36 kinderkleding, Het Kloempke en restaurant De Triangel worden genoemd. 

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van BN DeStem en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement