Volledig scherm
Een vestiging van Brownies & downieS

Brownies & Downies blijft in Basiliekstraat

OOSTERHOUT - De horecazaak Brownies & Downies en woonwinkel Wonen achter de kerk in de Basiliekstraat blijven gewoon open. Eigenaar van het pand Ton Tempelaars heeft bij de gemeente een plan ingediend om vijf woningen in het gebouw te realiseren.

Dat brengt sommige mensen op de gedachte dat de winkel en de horecazaak gaan sluiten, maar dat is niet het geval.

Tempelaars: "Er staat meer dan vijfhonderd vierkante meter aan ruimte leeg in het gebouw. We hebben een plan ingediend om daar woningen in te bouwen. Sommige mensen denken dat onze woonwinkel dan gaat sluiten en dat Brownies & Downies ook dichtgaat, maar daar is geen sprake van. De woningen zijn een toevoeging. Het gaat om ruimtes die nu leegstaan."

  1. Knallende opening Sensation Waailand in Made
    Play

    Knallende opening Sensation Waailand in Made

    MADE - Het kleurt wit van de feestgangers in de grote feesttent op het Madese weiland. Met de dresscode white winter is de twaalfde editie van Sensation Waailand met het thema ‘Winter Wonderland’ vanavond van start gegaan. Van landelijke beroemdheden tot lokale talenten. Van feestmuziek tot bonkende hardstyle. Het waait allemaal voorbij vanavond. Wie er optreden, blijft tot het laatste moment een verrassing. “Dat doen we bewust, het gaat echt om de beleving”, zegt organisator Koen Grootscholten. En dat weten de feestgangers ook, want de 6000 kaarten waren binnen een kwartier uitverkocht.