Volledig scherm
Brasserie Petit Paris in de Arendstraat. © Google Streetview

Brasserie Petit Paris in de verkoop

OOSTERHOUT - Brasserie Petit Paris in de Arendstraat in Oosterhout staat te koop. Na elf jaar in de  horeca wil eigenaresse Marie-Louise Luijkx iets anders gaan doen.

Jong genoeg om nog over te schakelen

Quote

Ondertus­sen blijven we gewoon open. Ik werk nog met plezier.”

Marie-Louise Luijkx, eigenaresse Petit Paris.

Marie-Louise Luijkx (41) wil stoppen met brasserie Petit Paris. Ze heeft het restaurant midden in hartje Oosterhout te koop gezet. Luijkx: ,,Ik zit er nu elf jaar in en ik ga het verkopen. De reden is dat ik aan iets anders toe ben. Het is heel leuk om in de horeca te werken, maar ik zie mezelf dit niet nog tien jaar doen. Ik ben nu nog jong genoeg om op iets anders over te schakelen. Wat het precies gaat worden? Daar ben ik nog niet uit.”

Er staat geen druk op

De brasserie, die in Oosterhout bekend staat als ‘een gezellige huiskamer’,  ligt tussen de Heuvel en de Markt en recht tegenover het winkelcentrum en dat is volgens Luijkx een prima plek voor een dagzaak. Petit Paris blijft ondertussen gewoon open. Luijkx: ,,Al duurt het nog een paar maanden voordat het verkocht wordt. Dat geeft niet. We blijven gewoon open en ik werk nog met plezier. Er staat dus geen druk op.”