Brand in bedrijfsgebouw op industrieterrein in Rijen zorgt voor veel schade en schrik

VIDEORIJEN - Een brand bij Meerdink Verhuur aan de Stedenbaan in Rijen heeft maandag voor veel schade en schrik gezorgd. Vooral door de rookontwikkeling. De brandweer was er dankzij een oplettende buurman snel bij. Een personeelslid is in de ambulance behandeld. Of het jubileumfeest doorgaat is nog de vraag.

Tijdens het werkoverleg in de kantine met het personeel werden Waldo Meerdink en zijn vrouw Jacqueline maandagochtend gewaarschuwd door een buurman dat er brand was in de loods. Die staat vol met spullen die het party- en eventbedrijf verhuurt bij grote festivals van PinkPop en Lowlands tot Zwarte Cross. Een van de grote klanten is ook evenementenbureau Mojo. ,,Gelukkig was het net begonnen, maar de loods hing al vol met rook”, zegt Waldo Meerdink. Toen de brandweer kwam werd al het personeel naar buiten gedirigeerd.

  1. Dode man gevonden op boot in gebied De Dood in Biesbosch: ‘Geen sprake van misdrijf’
    VIDEO

    Dode man gevonden op boot in gebied De Dood in Biesbosch: ‘Geen sprake van misdrijf’

    DRIMMELEN - De politie heeft woensdagmiddag op een boot een dode man gevonden in het gebied De Dood in de Biesbosch bij Drimmelen. De man was in het gezelschap van een andere man en een hond. Het was urenlang onbekend hoe hij is overleden. Maar rond 19.45 uur in de avond meldde de politie na onderzoek van de lijkschouwer dat er geen sprake blijkt van een misdrijf. De politie kon niet meer vertellen, omdat ‘de familie nog niet is ingelicht’.