Volledig scherm
© Ron Van Kuijk

BraboNeger bij Zomaar-zomeravondpicknick in Gilze

GILZE - Onder uitstekende weersomstandigheden is zaterdagavond de Zomaar-zomeravondpicknick begonnen in Gilze. Het openluchtevenement begon om 21.00 uur op Sportpark Verhoven. Op het programma staat onder meer een optreden van comedian Steven Brunswijk, beter bekend als de BraboNeger.

Vanaf 21.30 begon de band Trackless te spelen. Daarnaast is er een korte home made Zo104-film te zien in de buitenbios en treedt Steven Brunswijk op. ZoMaar is voor de Tilburgse grappenmaker de ideale plek om nieuwe dingen uit te proberen voor zijn theatershow.

De avond eindigt rond 01.00 uur. Het was de bedoeling dat de bezoekers hun eigen hapjes, drankjes en eventueel een stoeltje zelf mee zouden nemen. Daar gaf het in grote getale opgekomen publiek graag gehoor aan. ZoMaar is een initiatief van de vrijwilligers van Zo104, die viermaal per jaar een talkshow organiseren in theaterzaal De Schakel.

  1. Verbazing over terugkeer Albert Smit in Geertruidenbergse politiek: 'Kiest men voor iemand die niet betrouwbaar is?'

    Verbazing over terugkeer Albert Smit in Geer­trui­den­berg­se politiek: 'Kiest men voor iemand die niet betrouwbaar is?'

    GEERTRUIDENBERG - De Geertruidenbergse politiek reageert met verbazing en verrassing op de terugkeer van Albert Smit. Maandag maakte Keerpunt'74 bekend dat Smit lijsttrekker wordt voor die partij. "Ik heb tegen Joop Heesters (partij-icoon, red.) gezegd: hoe kun je dit doen als je het woord integriteit met hoofdletters schrijft?", zegt Jan van Brummelen, fractievoorzitter van Lokaal+. "De kiezer bepaalt, de kiezer heeft gelijk. Maar kiest men voor iemand die niet betrouwbaar is?"