Volledig scherm
PREMIUM
© ROBIN UTRECHT

Brabantse chauffeurs als de dood voor gele hesjes op Franse wegen: ‘Hun wil is wet’

,,Het liefst willen ze dat je uit je vrachtwagen komt. Maar dat doe je als vrouw alleen echt niet. Je schrikt enorm van wat er allemaal gebeurt als je daar staat.”

Trudy Schanck uit Hoogerheide heeft de laatste tijd een paar angstige momenten beleefd op de Belgisch-Franse grens. Voor het bedrijf Dogmeat in Ossendrecht reed ze eens in de twee weken in een kleine vrachtwagen met een lading diervoer naar een klant in Noord-Frankrijk. 

  1. Ook ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis bestaat 25 jaar en Paaspop  Den Hout zingt het woord voor woord mee

    Ook ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis bestaat 25 jaar en Paaspop Den Hout zingt het woord voor woord mee

    DEN HOUT - Dit weekend vindt in Den Hout de 25e editie van Paaspop Den Hout plaats, met zaterdag Nielson en Guus Meeuwis (om 20:00 uur) als voornaamste publiekstrekkers. De zaterdag is uitverkocht. Vrijdagmiddag voegde de organisatie een extra festivaldag toe in de vorm van een kindermiddag. 220 kinderen vermaakten zich met springkussens over het gehele terrein. ,,Dat was eigenlijk speciaal voor ons jubileum, maar de kinderen en ouders vonden het geweldig. We kregen regelmatig de vraag om dit volgend jaar nogmaals te doen; dat gaan we daarom natuurlijk nog wel bekijken”, legt Bram Bul van de organisatie uit.