Volledig scherm
PREMIUM
Auditeur Ronald van Rooij overlegt met Jeroen en Nancy Peeters over de veiligheid binnen hun bedrijf. © Pix4Profs/Casper van Aggelen

Brabantse boer moet zich wapenen tegen drugscriminelen

DONGEN/WEST-BRABANT - Drugscriminelen azen op boeren schuren en stallen. In Dongen krijgen boeren hulp van gemeente en provincie, om zich te weren tegen dit gespuis.

Brabant is een provincie waar van alles en nog wat groeit en bloeit. De drugsindustrie bijvoorbeeld. En het aantal leegstaande boerenschuren. Tel die twee zaken bij elkaar op en je snapt hoe het komt dat er zoveel drugslaboratoria en wietplantages worden gevonden op het Brabantse platteland.

  1. Werk begraafplaats Sprang-Capelle is klaar: kranslegging bij verzamelgrafmonument

    Werk begraaf­plaats Sprang-Capelle is klaar: kransleg­ging bij verzamel­graf­mo­nu­ment

    SPRANG-CAPELLE - Met een kranslegging op de algemene begraafplaats aan de Heistraat in Sprang-Capelle wordt maandag 11 maart stil gestaan bij de afronding van de werkzaamheden. Vorig jaar werden 317 graven geruimd waarvan de grafrust verlopen was. Wethouder John van den Hoven zal namens de gemeente Waalwijk een krans leggen bij het verzamelgrafmonument. Een deel van de overledenen is herbegraven in dat verzamelgraf; nabestaanden konden daar voor kiezen.