Volledig scherm
Ingrid uit Rosmalen speelt Miljoenenjacht © Videostill

Brabanders in de prijzen bij Miljoenenjacht, Ingrid uit Rosmalen speelt finale en wint 188.000 euro

ROSMALEN - Veel Brabanders vielen in de prijzen zondagavond bij het televisieprogramma Miljoenenjacht. Vier vakken zaten gevuld met Brabanders uit Helmond, Breda, Geertruidenberg en Rosmalen. Ingrid uit Rosmalen deed zondagavond mee met het finalespel en won een flink bedrag: 188.000 euro. Was ze doorgegaan, dan was ze erachter gekomen dat er in haar eigen koffer 750.000 euro zat. 

Totaal onverwacht wist ze twee keer in de eerste ronde een vraag het snelst te beantwoorden waardoor ze mee mocht spelen met de zoektocht naar de koffer met vijf miljoen erin én won ze een geluidssysteem uit een koffer. Te zien aan de reacties uit het vak Rosmalen waren haar stadsgenoten net zo verbaasd als zijzelf. 

In de eerste ronde vielen veel koffers uit het linkerrijtje, met de lage bedragen, af. Maar daarbij vielen ook veel hoge bedragen af. Ze koos bij een bod van de bank van 46.000 euro om het niet aan te nemen en speelde door. 

Enorm bedrag in eigen ongeopende koffer

Uiteindelijk speelde Ingrid nog een paar koffers met grote bedragen weg en kreeg ze een bod van 78.000 euro. Maar ook dat accepteerde ze niet en drukte opnieuw niet op de stopknop. Ze speelde door en won uiteindelijk 188.000 euro, na een spannende laatste ronde. 

Was ze doorgegaan, dan was het bod van de bank wellicht nog hoger geworden. In haar eigen koffer zat een groot bedrag van 750.000 euro. 

Brabanders in de prijzen

In totaal waren er vier Brabantse vakken bij Miljoenenjacht. Vorige week waren het er drie. Jan uit Geertruidenberg won een auto en Harrold Dekker uit Helmond won 26.000 euro met een gelukskoffer.