Volledig scherm
© Foto: Mathijs Bertens / Stuve Fotografie

Botsing met drie auto's bij knooppunt Hooipolder

RAAMSDONKSVEER - Bij knooppunt Hooipolder, op de A59 bij Raamsdonksveer, zijn maandagavond drie auto's op elkaar gebotst.

Twee auto's die van de A27 vanuit Utrecht kwamen, draaiden de A59 op, toen van rechts (vanuit Oosterhout richting Waalwijk) een rode auto met een Belgisch kenteken met hoge snelheid kwam aanrijden, zo schetsen getuigen een beeld van het ongeval.

Een van die twee auto's ramde zo de auto met het Belgische kenteken in de zijkant, waarna ook de derde auto geraakt werd.

Twee auto's, waaronder die met het Belgische kenteken, raakten zwaar beschadigd, de derde auto had minder schade. Toch werden alle voertuigen weg getakeld. Alle inzittenden zijn nagekeken in een ambulance, niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

  1. Vijf vragen over waarom Albert Smit terugkeert in de politiek: 'Als je gefrustreerd thuis gaat zitten, laat je de anderen winnen'

    Vijf vragen over waarom Albert Smit terugkeert in de politiek: 'Als je gefrustreerd thuis gaat zitten, laat je de anderen winnen'

    GEERTRUIDENBERG - Zijn terugkeer in de Geertruidenbergse politiek deed de afgelopen week heel veel stof opwaaien. Albert Smit is de lijsttrekker van Keerpunt'74 naar de komende gemeenteraadsverkiezingen. Vier jaar geleden vertrok Smit als wethouder, nadat hij een affaire had met een ambtenaar. In de nasleep daarvan werd hij door velen in de politiek verguisd en beschimpt. Het leidde zelfs tot persoonlijke vetes. Wethoudersambities heeft hij niet. Smit wil raadslid worden. Vijf vragen aan Smit over zijn rentree.