Volledig scherm
© Foto: Mathijs Bertens / Stuve Fotografie

Botsing met drie auto's bij knooppunt Hooipolder

RAAMSDONKSVEER - Bij knooppunt Hooipolder, op de A59 bij Raamsdonksveer, zijn maandagavond drie auto's op elkaar gebotst.

Twee auto's die van de A27 vanuit Utrecht kwamen, draaiden de A59 op, toen van rechts (vanuit Oosterhout richting Waalwijk) een rode auto met een Belgisch kenteken met hoge snelheid kwam aanrijden, zo schetsen getuigen een beeld van het ongeval.

Een van die twee auto's ramde zo de auto met het Belgische kenteken in de zijkant, waarna ook de derde auto geraakt werd.

Twee auto's, waaronder die met het Belgische kenteken, raakten zwaar beschadigd, de derde auto had minder schade. Toch werden alle voertuigen weg getakeld. Alle inzittenden zijn nagekeken in een ambulance, niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

  1. Knallende opening Sensation Waailand in Made
    Play

    Knallende opening Sensation Waailand in Made

    MADE - Het kleurt wit van de feestgangers in de grote feesttent op het Madese weiland. Met de dresscode white winter is de twaalfde editie van Sensation Waailand met het thema ‘Winter Wonderland’ vanavond van start gegaan. Van landelijke beroemdheden tot lokale talenten. Van feestmuziek tot bonkende hardstyle. Het waait allemaal voorbij vanavond. Wie er optreden, blijft tot het laatste moment een verrassing. “Dat doen we bewust, het gaat echt om de beleving”, zegt organisator Koen Grootscholten. En dat weten de feestgangers ook, want de 6000 kaarten waren binnen een kwartier uitverkocht.