De nieuwe zaak BOS & Co is in volle verbouwing. Voorheen heette de horecazaak De Seterse Hoeve. Op de foto exploitanten Mark Storms, Pim Hamburg en mede-eigenaar Rob Reijnen.
Volledig scherm
PREMIUM
De nieuwe zaak BOS & Co is in volle verbouwing. Voorheen heette de horecazaak De Seterse Hoeve. Op de foto exploitanten Mark Storms, Pim Hamburg en mede-eigenaar Rob Reijnen. © Pix4Profs/Jan Stads

BOS & Co opvolger Seterse Hoeve: ‘Droom om in bosrijk gebied horecazaak te beginnen’

 Een nieuw begin, een nieuwe stijl en een nieuwe naam. BOS & Co is de opvolger van De Seterse Hoeve in de bossen bij Oosterhout. 

Het terras ligt nu nog grotendeels braak en binnen is het nog wachten op het meubilair. Maar als het mag, gaat BOS & Co zo snel mogelijk open. Uitbaters Pim Hamburg en Mark Storms staan te trappelen om aan hun horeca-avontuur in de Oosterhoutse bossen te beginnen. Nu de lentezon steeds feller schijnt, dromen ze van een goedgevuld terras.  ,,Het is een droom om in een bosrijk gebied een horecazaak op te starten. We wilden begin april opengegaan, nu gaan we hopelijk in mei open. We zullen het zien...” 

  1. Tevredenheid over meevallen tekort gemeente Dongen

    Tevreden­heid over meevallen tekort gemeente Dongen

    DONGEN - “We zijn op tijd begonnen met ombuigingen, anders had het tekort op kunnen lopen tot drie miljoen”, zegt de Dongense wethouder René Jansen. Gisteren presenteerde hij de jaarcijfers over 2019. “Als ik zie waar we vandaan komen, kan ik alleen maar tevreden zijn. We hebben een olietanker bij wijze van spreken een slag laten draaien. We hadden zelfs de begroting in balans kunnen hebben. Maar de pensioenregeling voor politieke ambtsdragers en het sociaal domein bleken onvoorspelbare grootheden te zijn. Toch zijn we ons niet rot geschrokken.”