Yvonne van Oosterhout heeft chocoladerepen van koeien uit de eigen boerderij gemaakt, om zo haar vader financieel te ondersteunen. Zo hoopt ze de lage prijs die hij voor de melk krijgt te compenseren.
Volledig scherm
PREMIUM
Yvonne van Oosterhout heeft chocoladerepen van koeien uit de eigen boerderij gemaakt, om zo haar vader financieel te ondersteunen. Zo hoopt ze de lage prijs die hij voor de melk krijgt te compenseren. © Pix4Profs/René Schotanus

Boerendochter Yvonne (23) ontwikkelt een eerlijke chocoladereep: ‘Alles lokaal, met oog voor de boer’

WAGENBERG - Ze wil lokale boeren helpen in hun proces naar verduurzaming. En dat alles met chocolade. Met de repen van ‘Fair to Dutch Farmers’ heeft Yvonne van Oosterhout (23) een duidelijke missie: ,,Boeren steunen in deze moeilijke tijden, want veel boeren doen het wél heel goed.”

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.