Volledig scherm
Boerenbond overvallen in Waalwijk. © Erik Haverhals

Boerenbond in Waalwijk overvallen door twee agressieve mannen met bivakmutsen, politiehelikopters zoeken daders

WAALWIJK - De Boerenbond in Waalwijk is overvallen rond 20.20 uur door twee mannen. Een van hen heeft het personeel met een 'slagwapen' bedreigd. Ze zijn gevlucht in een auto, de politie zoekt naar hen met twee politiehelikopters. 

Een van de overvallers dreigde het personeel van de tuinwinkel met een slagvoorwerp toen hij binnenkwam. Zij droegen daarbij donkere kleding en bivakmutsen. Of zij iets hebben buitgemaakt is nog niet bekend. 

Een politiehelikopter cirkelt boven het gebied op zoek naar de twee mannen. Vermoedelijk zijn zij in een donkere vluchtauto in de richting van de Gamma gereden. Een andere heli cirkelt boven de N261, wat mogelijk hun vluchtroute is. 

De politie meldt dat er geen gewonden zijn gevallen. 

  1. Ook ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis bestaat 25 jaar en Paaspop  Den Hout zingt het woord voor woord mee

    Ook ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis bestaat 25 jaar en Paaspop Den Hout zingt het woord voor woord mee

    DEN HOUT - Dit weekend vindt in Den Hout de 25e editie van Paaspop Den Hout plaats, met zaterdag Nielson en Guus Meeuwis (om 20:00 uur) als voornaamste publiekstrekkers. De zaterdag is uitverkocht. Vrijdagmiddag voegde de organisatie een extra festivaldag toe in de vorm van een kindermiddag. 220 kinderen vermaakten zich met springkussens over het gehele terrein. ,,Dat was eigenlijk speciaal voor ons jubileum, maar de kinderen en ouders vonden het geweldig. We kregen regelmatig de vraag om dit volgend jaar nogmaals te doen; dat gaan we daarom natuurlijk nog wel bekijken”, legt Bram Bul van de organisatie uit.