OOSTERHOUT - De bal gaat soms hard over het veld bij de Twins. Goed zicht is belangrijk bij honk- en softbal. Daarom zijn de Twins blij met een investering in nieuwe verlichting. Op de foto een spelmoment uit de wedstrijd Twins - Neptunes in 2017. De van oorsprong Cubaanse Twins-pitcher Reynaldo Sarmiento aan het werk.
Volledig scherm
PREMIUM
OOSTERHOUT - De bal gaat soms hard over het veld bij de Twins. Goed zicht is belangrijk bij honk- en softbal. Daarom zijn de Twins blij met een investering in nieuwe verlichting. Op de foto een spelmoment uit de wedstrijd Twins - Neptunes in 2017. De van oorsprong Cubaanse Twins-pitcher Reynaldo Sarmiento aan het werk. © Foto: Ramon Mangold

Bijna miljoen voor sportclubs Oosterhout

OOSTERHOUT - Het college van B en W heeft een bedrag van bijna 900.000 euro beschikbaar gesteld voor investeringen in Oosterhoutse sportaccommodaties. Het geld gaat onder meer naar SCO, Twins, Neerlandia en Voltreffers.

De clubs kunnen de investeringen goed gebruiken. ,,Het is echt nodig”, zegt voorzitter Robert de Vries van voetbalvereniging SCO. ,,Bij de strafschopgebieden is het veld versleten. We zitten na elf seizoenen tot op het textiel van het kunstgrasveld. "