Volledig scherm
Zo zou het Willibrordus-terrein in Lage Zwaluwe er in de toekomst uit kunnen zien. Een parkachtige omgeving met modulaire woningen. Sfeerimpressie van The Box System. © Rijan van Leest

Bijeenkomst over parkfunctie terrein voormalige Willibrordusschool in Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe - The Box System houdt in samenwerking met de gemeente Drimmelen een informatieavond over het terrein waar de voormalige Willibrordusschool in Lage Zwaluwe stond. Het bedrijf heeft een visie voor dit terrein en wil deze eerste ideeën graag morgenavond met de omwonenden en geïnteresseerden delen.

Er is al enige tijd de wens voor een invulling met woningbouw van het terrein waar voorheen de Willibrordusschool in Lage Zwaluwe stond. Tijdens deze avond wordt er een toelichting vanuit de gemeente gegeven en vertelt The box System over hun visie voor duurzame, betaalbare, gelijkvloerse woningen voor zowel senioren als starters. Dit alles in een omgeving die als parkfunctie voor het hele dorp kan dienen.

De koffie en thee staat klaar vanaf 19.15 uur en de bijeenkomst begint om 19.30 uur. Locatie: Brasserie ’t Appeltje in Lage Zwaluwe. deboxsystem.nl.