Volledig scherm
Zo zou het Willibrordus-terrein in Lage Zwaluwe er in de toekomst uit kunnen zien. Een parkachtige omgeving met modulaire woningen. Sfeerimpressie van The Box System. © Rijan van Leest

Bijeenkomst over parkfunctie terrein voormalige Willibrordusschool in Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe - The Box System houdt in samenwerking met de gemeente Drimmelen een informatieavond over het terrein waar de voormalige Willibrordusschool in Lage Zwaluwe stond. Het bedrijf heeft een visie voor dit terrein en wil deze eerste ideeën graag morgenavond met de omwonenden en geïnteresseerden delen.

Er is al enige tijd de wens voor een invulling met woningbouw van het terrein waar voorheen de Willibrordusschool in Lage Zwaluwe stond. Tijdens deze avond wordt er een toelichting vanuit de gemeente gegeven en vertelt The box System over hun visie voor duurzame, betaalbare, gelijkvloerse woningen voor zowel senioren als starters. Dit alles in een omgeving die als parkfunctie voor het hele dorp kan dienen.

De koffie en thee staat klaar vanaf 19.15 uur en de bijeenkomst begint om 19.30 uur. Locatie: Brasserie ’t Appeltje in Lage Zwaluwe. deboxsystem.nl.

  1. OH Ares brengt fans uit heel Nederland naar Oosterhout en wil de stad wat teruggeven
    VIDEO

    OH Ares brengt fans uit heel Nederland naar Oosterhout en wil de stad wat teruggeven

    OOSTERHOUT - ,,In dit park hebben Eli (zijn manager), Dennis (zijn dj) en ik onze toekomst uitgestippeld. Dat maakt het echt bijzonder", glundert Rens Ottema, alias Ares, nog na. Hij trad zondagmiddag op op het Parkfeest Oosterhout, in het Slotpark. Een thuiswedstrijd. ,,Ik heb een behoorlijk vaste groep fans die me overal naartoe volgen, dat maakt het nu anders dan de eerdere keren dat ik hier stond. Ik voelde wat minder bewijsdrang, had er meer plezier in."