Volledig scherm
PREMIUM
De voorgevel van Cultureel Centrum De Boodschap in Rijen. © Jan Stads / Pix4Profs

Bieb wordt blikvanger in De Boodschap in Rijen

RIJEN - De voormalige kerk waarin Cultureel Centrum De Boodschap in Rijen is gevestigd, wordt komende maanden grondig onder handen genomen. De bibliotheek komt in het hart van het gebouw en daarmee moet het centrum ‘de huiskamer van Rijen’ worden. Dat bleek uit de plannen die maandagavond tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in De Boodschap werden gepresenteerd door Ingrid Langen (directeur Stichting Culturele Centra Gilze en Rijen (CCGR)) en Paul Adels (directeur bibliotheek Theek 5).

De aanzet tot de plannen werd zo'n vier jaar geleden gegeven door de gemeente. Die uitte de wens dat de bibliotheek, nu achterin het gebouw met ook de entree aan de achterkant, veel zichtbaarder werd vanuit de hoofdingang.

  1. Druk? Ik laat mijn leven niet leiden door anderen
    Geef uw mening

    Druk? Ik laat mijn leven niet leiden door anderen

    Het is een van de meest voorkomende klachten van nu: het dag in, dag uit te veel ballen tegelijk moeten hooghouden. Thuis, op het werk, bij de (sport)club, op school, bij familie; veel mensen ervaren de huidige tijd alsof ze worden geleefd door hun omgeving. Het gevoel dat alles en iedereen in de nabijheid iets van je verwacht en jij je verplicht voelt die verwachting waar te maken. Het probleem speelt bij zowel jong als oud en in tal van sectoren. Hoe houd je de regie over je eigen leven?