Volledig scherm
PREMIUM
Bewoners van de seniorenflat aan de Grote Kerkstraat in Raamsdonksveer zijn boos. Onder andere over het onkruid dat hoog boven de beplanting uitgroeit. © Pix4Profs/René Schotanus

Bewoners seniorenflat Raamsdonksveer boos op Thuisvester

Bewoners van de seniorenflat aan de Grote Kerkstraat in Raamsdonksveer zijn het beu. Het onderhoud en de veiligheid van hun appartementencomplex zijn volgens hen al jaren niet in orde.

Ze verwijten woningcorporatie Thuisvester nauwelijks te reageren op hun klachten. De tuin wordt niet goed onderhouden, de boeiboorden zijn aan een flinke schoonmaakbeurt toe, het is een bende bij de voordeur en de glazenwasser laat deze keer wel erg lang op zich wachten.

  1. Boete voor bistro Merlijn in Oosterhout ingetrokken
    PREMIUM

    Boete voor bistro Merlijn in Oosterhout ingetrok­ken

    OOSTERHOUT - De voorwaardelijke boete van 10.000 euro voor het niet controleren van de leeftijd van een klant die een biertje bestelde bij Bowling en Bistro Merlijn in Oosterhout is ingetrokken. Bij de testkoper, een controleur van de gemeente, werd niet naar zijn ID gevraagd, omdat hij volwassen is en er ook zo uitziet. Na een gesprek met de eigenaar van Merlijn vindt het college een last onder dwangsom toch ‘een te zwaar middel’.