Volledig scherm
© Marcel van Dorst/MaRic Media

Bestuurster scootmobiel (81) gewond na aanrijding met auto in Oosterhout

updateOOSTERHOUT - Een bestuurster (81) van een elektrische scootmobiel is dinsdag 13 februari rond het middaguur aangereden door een automobiliste. De bestuurster ligt momenteel in een zorginstelling.

De bestuurster van de scootmobiel was die dinsdagmiddag bezig aan haar dagelijkse ronde door Oosterhout. De bestuurster van de auto kwam vanaf de Jan van Scorelstraat en zag de scootmobiel, die van links met voorrang van de Effentweg kwam, over het hoofd. De vrouw in de scootmobiel kwam met scootmobiel en al ten val en raakte gewond.

Gewond

Het slachtoffer is door het gealarmeerde ambulancepersoneel ter plaatse nagekeken en naar het ziekenhuis gebracht. Ze heeft een ernstige schouderbreuk opgelopen en heeft flinke kneuzingen aan linkeronderbeen, omdat daar de scootmobiel op terecht gekomen was.

De bestuurster is nu, bijna een week later, nog steeds niet thuis. Ze is in een zorginstelling in afwachting of ze wel of niet geopereerd moet worden, meldt haar dochter. 

Verklaringen

De politie heeft de verklaringen opgenomen van beide partijen. De bestuurster van de auto kwam met de schrik vrij. Beide voertuigen hadden nauwelijks zichtbare schade. 

Volledig scherm
© Marcel van Dorst/MaRic Media
Volledig scherm
© Marcel van Dorst/MaRic Media
Volledig scherm
© Marcel van Dorst/MaRic Media
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement