Volledig scherm
Man laat beschadigde auto achter op rotonde in Dongen. © Jeroen Stuve/MaRicMedia

Bestuurder laat zwaar beschadigde auto midden op rotonde achter

DONGEN - Een automobilist heeft donderdagavond zijn zwaar beschadigde auto achter gelaten op de rotonde bij de Middellaan en de Trappistenstraat.

Agenten zagen de man naast zijn auto op de rotonde staan. Op het moment dat de man de politie zag, ging hij er vandoor. De politie zoekt de omgeving van de Middellaan af.

Het is niet bekend waarom de man vluchtte. Vermoedelijk is zijn wagen elders beschadigd geraakt.

  1. De carnavalsbubbel

    De carnavalsbubbel

    Fanatieke carnavalsvierders kennen het gevoel: de carnavalsbubbel. Vanaf 11-11 leef je als wagenbouwer, lid van de raad van elf of sauwelaar in een soort gescheiden wereld. Elk minuut vrije tijd staat in het teken van het leutfeest. Je ademt, leeft en vreet carnaval. Totdat plots op Aswoensdag die bubbel keihard doorgeprikt wordt. Ineens is de prins met de raad van elf niet meer het uithangbord van je stad of dorp. Al zou een plaats als Oosterhout beter af zijn als prins Mienus blijvend aan het roer is in plaats van de gemeenteraad.
  2. Joris van Gool doet in fotofinish op NK 60m indoor mee met grote mannen Garia en Martina

    Joris van Gool doet in fotofinish op NK 60m indoor mee met grote mannen Garia en Martina

    Joris van Gool was zaterdagmiddag in Apeldoorn akelig dichtbij dé sensatie op het NK indoor. In de finale van de 60 meter kregen Christopher Garia en Churandy Martina de 19-jarige atleet uit Rijen pas op de streep te pakken. Alle ieders naam verscheen de eindtijd van 6.70. De fotofinish moest er daarom aan te pas komen in welke volgde ze op het podium mochten. Achter Garia en Martina restte voor Van Gool 'slechts' de derde plaats.