Volledig scherm
Bestuurder vlucht na aanrijding met gestolen auto © Jeroen Stuve / Persburo Stuve Fotografie

Bestuurder (18) vlucht na ongeval op Burgemeester Letschertweg ter hoogte van Gilze

videoGILZE - Op de Burgemeester Letschertweg ter hoogte van Gilze kwamen vrijdagavond twee auto’s met elkaar in botsing. Een van de auto's vloog over de kop, waarna de bestuurder er te voet vandoor ging. Het gaat om een 18-jarige man uit Tilburg, meldt de politie. 

Het ongeluk gebeurde rond 17.45 uur. Eén van de voertuigen kantelde en kwam tot stilstand in de middenberm. De bestuurder kroop uit de auto en rende tot verbazing van de tegenpartij weg. Agenten die onderweg waren naar de plaats van het ongeval, startten een zoektocht naar de automobilist.

Op de Bosbaan stond ondertussen een ambulance, waar de weggerende bestuurder in bleek te liggen. Hij is naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek. Uit een controle bleek dat de bestuurder niet in het bezit was van een rijbewijs. Er is bloed afgenomen om uit te sluiten of hij onder invloed van alcohol en/of verdovende middelen reed. 

De inzittende van de andere auto heeft aangifte gedaan en is nagekeken door het ambulancepersoneel. De weg was tijdelijk afgesloten. Een bergingsbedrijf heeft de twee zwaar beschadigde auto's weg getakeld. De politie doet verder onderzoek. 

Volledig scherm
Bestuurder vlucht na aanrijding met gestolen auto © Jeroen Stuve / Persburo Stuve Fotografie
Volledig scherm
Bestuurder vlucht na aanrijding met gestolen auto © Jeroen Stuve / Persburo Stuve Fotografie
  1. Een handgranaat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’
    PREMIUM
    Mijn bevrijding

    Een handgra­naat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’

    BREDA/TETERINGEN - ,,Kijk”, zegt Jeanne Bastiaanssen-Van Bragt (82) uit Breda. Ze opent een klein hartvormig medaillon. Er verschijnen twee portretjes in zwart-wit. ,,Dit zijn mijn broertjes”, zegt ze. ,,Ad van 9 en Henk van 4.” Ouder zijn ze nooit geworden. Op 2 september 1944 kwam in Teteringen aan hun nog jonge leven abrupt een eind.