De organisatie van benefiets (spinning-evenement op de markt voor het goede doel) . vlnr : Marie José Paulussen, Frank Eikhout, Frank Evers, Regien Hessling en Steffie Eikhout.
Volledig scherm
De organisatie van benefiets (spinning-evenement op de markt voor het goede doel) . vlnr : Marie José Paulussen, Frank Eikhout, Frank Evers, Regien Hessling en Steffie Eikhout. © ron magielse / pix4profs

BeneFiets Marathon op de Markt voor Inloophuis Poppy's

OOSTERHOUT - Honderd spinningfietsen op de Markt van Oosterhout. Het moet straks tijdens de BeneFiets Marathon op 24 september een spectaculair gezicht zijn om honderd sportievelingen te zien die tegelijkertijd de pedalen rond laten draaien. 

  1. Oosterhoutse Kim krijgt het voor elkaar: groot onderzoek naar misstanden en misbruik in danswereld
    PREMIUM

    Oosterhout­se Kim krijgt het voor elkaar: groot onderzoek naar misstanden en misbruik in danswereld

    OOSTERHOUT/DEN HAAG - De Oosterhoutse Kim Koumans heeft er maandenlang voor geknokt. Ze heeft noodgedwongen haar nare ervaringen met de rest van de wereld moeten delen. Nu werpt het zijn vruchten af: in januari start een onderzoek naar de misstanden in de gehele danswereld. Naar verwachting wordt het groter dan het vergelijkbare turndossier, vanwege het aantal slachtoffers en de mate van seksueel misbruik.