Volledig scherm
De leiding van basisschool De Wilsdonck in Raamsdonksveer ijvert al jaren voor nieuwbouw. De vraag is: op welke locatie? foto johan wouters

Basisschool Wilsdonck in Raamsdonksveer en wethouder in de boksring

RAAMSDONKSVEER - De leiding van basisschool De Wilsdonck en wethouder Bert van den Kieboom staan lijnrecht tegenover elkaar.

Bestuursvoorzitter Peter Hendrix van scholenstichting Uniek haalde gisteravond tijdens de raadsvergadering keihard uit naar Van den Kieboom. "De communicatie is onder de maat. Ik stel vragen en krijg geen antwoord." Hendrix voelt zich 'geen serieuze gesprekspartner'. "Als je me serieus neemt, moet je serieus handelen."

De school in Raamsdonksveer zit al een tijd in een traject voor nieuwbouw. De vraag is alleen op welke locatie dat gebeurt. Van den Kieboom gaat voor de huidige plek van de school aan de Rembrandtlaan, De Wilsdonck zelf gaat voor nieuwbouw bij de Jeroen Boschstraat.

Beide partijen kunnen hierover elkaar niet vinden. Integendeel: school en gemeente lijken verder en verder van elkaar vandaan komen te staan. Dat terwijl de gemeenteraad de wethouder nog in juni de opdracht gaf om samen tot een oplossing te komen.

Lees meer in BN DeStem van vrijdag