Volledig scherm
© Thinkstock

Bakker Dennis Dorst stopt er niet mee: 'Integendeel!'

DORST - "Het gerucht gaat, maar er klopt niks van. Bakker Dennis blijft gewoon bakken." Zegt de moeder van Dennis, Lilian van Hooydonk.

In Dorst gonsde het de afgelopen dagen. Dennis (24) zou de drukte niet meer aankunnen. En dat al na een maand.

Klopt dus niet. Wat wél klopt is dat de bakker en zijn team zó veel klanten over de vloer krijgen, dat ze een samenwerking zijn aangegaan met bakker Vromans uit Baarle-Nassau. "Die helpen mij vooral om organisatorisch het een en ander uit handen te nemen", aldus Van Hooydonk. Bakker Dennis opende eind september de deuren van zijn zaak aan de Spoorstraat. Het liep vanaf dag 1 storm. En dat loopt het nóg.

  1. Knallende opening Sensation Waailand in Made
    Play

    Knallende opening Sensation Waailand in Made

    MADE - Het kleurt wit van de feestgangers in de grote feesttent op het Madese weiland. Met de dresscode white winter is de twaalfde editie van Sensation Waailand met het thema ‘Winter Wonderland’ vanavond van start gegaan. Van landelijke beroemdheden tot lokale talenten. Van feestmuziek tot bonkende hardstyle. Het waait allemaal voorbij vanavond. Wie er optreden, blijft tot het laatste moment een verrassing. “Dat doen we bewust, het gaat echt om de beleving”, zegt organisator Koen Grootscholten. En dat weten de feestgangers ook, want de 6000 kaarten waren binnen een kwartier uitverkocht.