Volledig scherm
PREMIUM
Start van de avondvierdaagse in Oosterhout. Een lange sliert van wandelaars vertrekt vanaf het terrein van VV Oosterhout richting Den Hout. Foto Johan Wouters / Pix4Profs © Johan Wouters / Pix4Profs

Avondvierdaagse Oosterhout in nieuwe stijl

OOSTERHOUT - Een nieuwe voorzitter, andere routes, een frisse huisstijl en ga zo maar door. De 73e editie van de Avondvierdaagse van Oosterhout gaat vanavond van start. Het evenement werd vorig jaar nog net op tijd van de ondergang gered door de inzet van nieuwe vrijwilligers. Dit jaar geven zij hun eigen draai aan het evenement. 

,,We hebben het vorig jaar vanwege de tijdsdruk nog één keer op de oude manier georganiseerd, maar voor dit jaar hebben we grote stappen kunnen maken”, vertelt voorzitter Mathijs Raaijmakers. Hij was vorig jaar een van nieuwe krachten vanuit JCI Oosterhout en De Ronde Tafel 145 die zich samen met de andere vrijwilligers wilden inzetten voor het behoud van de Avondvierdaagse. Toen oud-voorzitter Bert Ariëns aangaf het stokje te willen overdragen, viel de keus op Raaijmakers. Het bestuur bestaat op dit moment uit zeven vrijwilligers, waaronder de oud-voorzitter.