Volledig scherm
Eén van de twee betrokken auto's in Raamsdonk. © MaRicMedia

Automobiliste gewond na ongeluk in Raamsdonk

RAAMSDONK - Een automobiliste is maandagmiddag gewond geraakt aan haar nek toen ze in botsing kwam met een andere auto. Ze is behandeld door ambulancemedewerkers. 

Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Molenstraat met de Heemraadsingel. Omstanders boden het slachtoffer eerste hulp en hebben een ambulance gebeld. De bestuurder van de andere auto kwam met de schrik vrij. 

Eén van de auto's raakte zo zwaar beschadigd dat hij moest worden weggetakeld. De ander kan wel zelfstandig doorrijden. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Enquête: Geertruidenberg wil burgemeester voor 'gewone’ mensen

    Enquête: Geertrui­den­berg wil burgemees­ter voor 'gewone’ mensen

    GEERTRUIDENBERG/RAAMSDONKSVEER - Een burgemeester die ervaring heeft als bestuurder is belangrijker dan het hebben van een groot netwerk. Dat vinden repectievelijk 58 en 19 procent van de inwoners van Geertruidenberg. Uiteraard moet het een mensenmens zijn, maar dan wel een 'gewone’ mensen-mens. Ervaring met de ‘gewone’ mens en ‘denken als de normale mensen’ vinden de burgers van Geertruidenberg heel belangrijk. Dat blijkt uit de resultaten van de online enquête waarop zij hun voorkeuren voor de nieuwe burgemeester konden aangeven.