Volledig scherm
De blauwe koplamp. © Facebook politie gemeente Dongen

Automobilist rijdt zonder rijbewijs met blauwe koplampen en nep-politiezwaailicht door Dongen

DONGEN - Tijdens een surveillance de Vierbundersweg in Dongen kwamen agenten een auto tegen die opvallende blauwe koplampen had. Tijdens een controle bleek de bestuurder geen rijbewijs te hebben, een blauw/rood politiezwaailicht in de auto te hebben liggen en zaten er veel te veel mensen in de auto. 

Ook was het voertuig helemaal niet verzekerd. Op het dashboard van het voertuig stond een politiezwaailicht. Het is niet toegestaan die in je auto te hebben. De lamp is in beslag genomen. Op de 3-persoons achterbank zaten vier kinderen en een volwassene. Ook daarvoor kreeg de bestuurder een boete. 

De blauwe koplampen zijn gedemonteerd. De bestuurder kreeg boetes voor het rijden zonde rijbewijs, de foute verlichting en de hoeveelheid mensen in de auto. Hij mocht niet meer verder rijden. 

  1. Boete voor bistro Merlijn in Oosterhout ingetrokken
    PREMIUM

    Boete voor bistro Merlijn in Oosterhout ingetrok­ken

    OOSTERHOUT - De voorwaardelijke boete van 10.000 euro voor het niet controleren van de leeftijd van een klant die een biertje bestelde bij Bowling en Bistro Merlijn in Oosterhout is ingetrokken. Bij de testkoper, een controleur van de gemeente, werd niet naar zijn ID gevraagd, omdat hij volwassen is en er ook zo uitziet. Na een gesprek met de eigenaar van Merlijn vindt het college een last onder dwangsom toch ‘een te zwaar middel’.