Automobilist mist bocht en knalt met auto op lantaarnpaal in Dorst

videoDORST - Een bestuurder is in de nacht van donderdag op vrijdag gewond geraakt nadat hij met zijn BMW een bocht miste en een lantaarnpaal ramde aan de Wethouder van Dijklaan in Dorst. De bestuurder kwam met zijn auto in de naastgelegen berm tot stilstand. 

Brandweer, politie, ambulance en traumahelikopter werden gealarmeerd. Die laatste is voortijdig geannuleerd. De brandweer heeft de bestuurder met een traumaplank uit de auto gehaald. Wat de verwondingen van het slachtoffer zijn, is nog niet bekend.

De man is ter plaatse gestabiliseerd door het ambulancepersoneel en naar het ziekenhuis overgebracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is nog niet duidelijk. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Auto in berm Dorst
Volledig scherm
Auto in berm Dorst © MaRicMedia - Marcel van Dorst
  1. Aanbesteding valt duurder uit, verbouwing cultureel centrum De Boodschap in Rijen vertraagd
    PREMIUM

    Aanbeste­ding valt duurder uit, verbouwing cultureel centrum De Boodschap in Rijen ver­traagd

    RIJEN - De verbouwing van Cultureel Centrum De Boodschap in Rijen loopt vertraging op. De aanbesteding van de plannen is fors duurder uitgevallen dan eerder ingeschat. Reden dat betrokken partijen (gebouwbeheerder CCGR, gemeente en Theek 5) opnieuw om de tafel gaan om een alternatief te ontwikkelen. Dat blijkt uit een memo dat het college van B en W aan de gemeenteraad heeft gestuurd.