Volledig scherm
Auto vliegt uit de bocht in Heusden. © FPMB

Auto vliegt uit de bocht in Heusden, vrouw raakt gewond aan haar hoofd

HEUSDEN - Een vrouw is vrijdagavond gewond geraakt door een ongeluk in Heusden. Een auto vloog uit de bocht, waardoor de passagier hard tegen de ruit aan kwam en een hoofdwond opliep.

Het ongeluk gebeurde op de Vestingstraat. De auto schoot van de weg af en kwam in een droge sloot tot stilstand. In de auto zaten twee mensen. De passagier raakte gewond aan haar hoofd. Zij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het met de bestuurder is, is niet duidelijk. 

Een takelbedrijf is opgeroepen om de auto uit de sloot te halen. 

  1. Ook ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis bestaat 25 jaar en Paaspop  Den Hout zingt het woord voor woord mee

    Ook ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis bestaat 25 jaar en Paaspop Den Hout zingt het woord voor woord mee

    DEN HOUT - Dit weekend vindt in Den Hout de 25e editie van Paaspop Den Hout plaats, met zaterdag Nielson en Guus Meeuwis (om 20:00 uur) als voornaamste publiekstrekkers. De zaterdag is uitverkocht. Vrijdagmiddag voegde de organisatie een extra festivaldag toe in de vorm van een kindermiddag. 220 kinderen vermaakten zich met springkussens over het gehele terrein. ,,Dat was eigenlijk speciaal voor ons jubileum, maar de kinderen en ouders vonden het geweldig. We kregen regelmatig de vraag om dit volgend jaar nogmaals te doen; dat gaan we daarom natuurlijk nog wel bekijken”, legt Bram Bul van de organisatie uit.