Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Auto ramt andere auto op snelheid van 120 per uur op snelweg bij Geertruidenberg

WERKENDAM/GEERTRUIDENBERG - Een nog onbekende bestuurder is zaterdagmiddag drie keer op zeer hoge snelheid doelbewust tegen een andere auto aangereden. Dat gebeurde rond 14.00 uur op de A27 tussen Geertruidenberg en Werkendam. 

De drie inzittenden van de auto die geramd werd, hebben aangifte gedaan van poging tot doodslag. 

Een 28-jarige vrouw uit Amsterdam en twee inzittenden (26 en 31 jaar) waren zaterdag op weg naar Utrecht. Op de A27 haalden zij de auto van de dader in. Deze wagen had een Belgisch kenteken.

Klaarblijkelijk was deze niet gediend van het manoeuvre. Tegen een snelheid van ongeveer 120 kilometer per uur ramde deze bestuurder tot driemaal toe de auto van het drietal. De vrouw kon het voertuig ternauwernood onder controle houden, maar vloog wel een andere rijbaan op.

Tot Meerkerk reden de auto's achter elkaar aan. Daar vluchtten de drie het terrein van een benzinestation op. De politie onderzocht de omgeving naar de bewuste auto, maar deze werd niet meer aangetroffen. De aangifte voor poging doodslag werd opgenomen. Getuigen worden gevraagd om zich te melden.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement