Volledig scherm
De bestuurder hield enkel een bloedneus over aan het ongeval op de A27 bij Oosterhout. © Mathijs Bertens / Stuve Fotografie

Auto raakt zwaar beschadigd op A27 bij Oosterhout

OOSTERHOUT - Een auto is vrijdagnacht rond 01:00 uur op de A27 ter hoogte Oosterhout zwaar beschadigd geraakt bij een eenzijdig ongeval. De bestuurder hield enkel een bloedneus over aan het ongeval.

Het ongeluk gebeurde vlak voor de afslag Oosterhout/Dongen in de richting van Breda. Het voertuig raakte door onbekende oorzaak van de weg en kwam in botsing met de vangrails aan beide zijden van de weg.

Twee andere auto's konden het verongelukte voertuig maar net ontwijken. De inzittenden verleenden daarna eerste hulp aan de bestuurder.

Rijkswaterstaat sloot korte tijd een rijstrook op de snelweg. Een berger heeft de zwaar beschadigde wagen weggesleept.

  1. Ambulanceteam helpt uitgeputte hulpverleners op Sint Maarten

    Ambulanceteam helpt uitgeputte hulpverleners op Sint Maarten

    SINT MAARTEN/DORST/ROOSENDAAL - Een ambulanceteam met hulpverleners uit onder meer Dorst, Roosendaal, Bergen op Zoom, Uden en Tilburg is sinds afgelopen zondag actief op Sint-Maarten. Het negenkoppige team, dat bestaat uit verpleegkundig specialisten, ambulancechauffeurs en ambulanceverpleegkundigen, neemt onder leiding van coördinator Lianne van Driel (50) uit Dorst, drie weken lang de taken over van de plaatselijke ambulancemedewerkers.