Auto in gruzelementen na crash: Dongenaar zwaargewond, kinderzitje op de weg gevonden

VIDEOTILBURG/DONGEN - Op de Burgemeester Letschertweg in Tilburg is dinsdag omstreeks 23.15 uur een auto van de weg geraakt. De bestuurder raakte daarbij zwaargewond. 

Surveillerende politieagenten troffen de gewonde, een 38-jarige man uit Dongen, per toeval in de berm aan. Hij was op dat moment niet aanspreekbaar. Omdat er op de weg een kinderstoeltje werd aangetroffen, gingen diverse hulpdiensten op zoek naar meerdere inzittenden. Daar bleek echter geen sprake van te zijn.

Op de weg was het een ravage, met tal van brokstukken. De politie was 's nachts nog enkele uren met technisch onderzoek bezig, waardoor beide rijbanen tijdelijk afgesloten waren.

Volledig scherm
Ongeval Tilburg. © Toby de Kort
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Zilvermeeuw vaart straks op waterstof door de Biesbosch
    PREMIUM

    De Zilver­meeuw vaart straks op waterstof door de Biesbosch

    LAGE ZWALUWE/BIESBOSCH - Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw uit Drimmelen ontwikkelt een nieuwe rondvaartboot die voor het grootste deel op waterstof gaat varen. De duurzame passagiersboot biedt plaats aan zo’n 350 gasten en wordt dan ook gezien als het nieuwe vlaggenschip van de Zilvermeeuw. Het bedrijf verwacht hiermee het eerste rondvaartbedrijf van Nederland te worden met een door waterstof aangedreven schip van deze grootte.