Volledig scherm
© AS Media

Auto brandt uit aan Seterseweg in Oosterhout

OOSTERHOUT - Aan de Seterseweg in Oosterhout is in de nacht van zaterdag op zondag een auto uitgebrand.

De hulpdiensten moesten rond 00.25 uur ter plaatse komen voor een voertuig dat op een afgelegen stuk parkeerterrein had vlam gevat.

e brandweer heeft de brand geblust. De autobrand is vermoedelijk aangestoken. Achter in de auto werd een jerrycan gevonden.

De politie doet onderzoek, mede omdat eerder ook andere auto's onder verdachte omstandigheden in vlammen zijn opgegaan.

  1. Vijf vragen over waarom Albert Smit terugkeert in de politiek: 'Als je gefrustreerd thuis gaat zitten, laat je de anderen winnen'

    Vijf vragen over waarom Albert Smit terugkeert in de politiek: 'Als je gefrustreerd thuis gaat zitten, laat je de anderen winnen'

    GEERTRUIDENBERG - Zijn terugkeer in de Geertruidenbergse politiek deed de afgelopen week heel veel stof opwaaien. Albert Smit is de lijsttrekker van Keerpunt'74 naar de komende gemeenteraadsverkiezingen. Vier jaar geleden vertrok Smit als wethouder, nadat hij een affaire had met een ambtenaar. In de nasleep daarvan werd hij door velen in de politiek verguisd en beschimpt. Het leidde zelfs tot persoonlijke vetes. Wethoudersambities heeft hij niet. Smit wil raadslid worden. Vijf vragen aan Smit over zijn rentree.