Volledig scherm
In het Santrijnpark in hartje Oosterhout moeten 72 appartementen verrijzen. © Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling

Appartementen Santrijn in de verkoop

OOSTERHOUT - Het nieuwbouwproject de Heeren van Santrijn dat in het Santrijnpark in Oosterhout moet verrijzen, wordt dinsdag 3 december gepresenteerd in Theater de Bussel. Het gaat om drie woontorens met 72 appartementen. 

De torens met zes woonlagen worden zo duurzaam mogelijk gebouwd door projectontwikkelaar Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling. Het bouwproject loopt geen vertraging op in verband met de stikstofkwestie. De meeste Oosterhoutse bouwprojecten kunnen gewoon doorgaan, omdat de afstand tot  Natura 2000 gebieden ver genoeg is. Wanneer de bouw van de zogeheten parkvilla's precies begint, is nog niet bekend.

Warmtepompen

De appartementen zijn energiezuinig, gasloos en hebben een individuele warmtepomp met bodemlus die verwarmt en in de zomer ook enigszins koelt. De grootte van de gelijkvloerse appartementen varieert tussen de 78 en 150 vierkante meter. Onder de torens bevinden zich parkeerkelders. Prijzen lopen uiteen van 250.000 tot 550.000 euro. 

Reconstructie

Het Santrijnpark bevindt zich tussen de Strijenstraat, Donkerstraat, Rutselboslaan en Santrijnhof. Het hele park krijgt een grote opknapbeurt en wordt opnieuw ingericht. De gemeente is begin november begonnen met de reconstructie van het park. Het werk moet voor de kerstvakantie klaar zijn. In het nieuwe jaar wordt het riool in de Albert Schweitzerlaan aangepakt. Voor bewoners in de wijk is er een besloten Facebookpagina aangemaakt waarop het laatste nieuws over het Santrijnpark wordt gepubliceerd.

Theater de Bussel

De appartementen gaan op dinsdag 3 december in de verkoop. De presentatie wordt tussen 17.00 uur en 19.00 uur gehouden in Theater De Bussel in de Torenstraat in Oosterhout. Meer informatie is te vinden op de website: www.santrijnpark-oosterhout.nl