Volledig scherm
Na 40 jaar horeca-deel worden Anton en Mary Segeren nu ook verantwoordelijk voor de volledige exploitatie van de Amerhal . foto Ramon Mangold/Pix4Profs © RAMON MANGOLD

Anton en Mary Segeren tekenen tien jaar bij voor Amerhal

MADE  - Anton en Mary Segeren hebben nog eens tien jaar 'bijgetekend' voor de Amerhal te Made. Na 40 jaar beheer van de sporthal, inclusief het café, krijgt het echtpaar nu ook de volledige exploitatie in handen. 

Dat betekent dat zij naast het horecagedeelte per 1 augustus ook verantwoordelijk zijn voor het verhuur van de zalen en de inplanning van de sporten en gebruikers. Daarvoor hebben zij  met de gemeente Drimmelen een overeenkomst getekend. 

Wethouder Harry Bakker prees de kwaliteiten van het echtpaar vanwege de jarenlange goede samenwerking en voor 'het stukje kennis'dat bij hen in goede handen is.  Voor veel Madenaars vormen Mary en Anton het gezicht van de Amerhal. 

De gemeente blijft nog wel verantwoordelijk voor het groot onderhoud van de sporthal.

  1. 'Nog geen opnames voor Moord van Raamsdonk’
    PREMIUM

    'Nog geen opnames voor Moord van Raamsdonk’

    RAAMSDONK - Verwarring in Raamsdonk over een Facebookbericht. Is de verfilming van de Moord van Raamsdonk van de baan? Het leek er wel op toen het evenement “Première van de Moord van Raamsdonk’ deze week van Facebook werd verwijderd. Daarvoor werd de term 'was cancelled’ gebruikt. Speculaties bereikten de redactie van BN DeStem. Tot die tijd stond de première gepland voor december 2018. Dat is ruim vier jaar nadat filmmaker Remco Hofkens zijn plannen bekend maakte en publiciteit zocht.