Volledig scherm
PREMIUM
© BD

‘Als ware Ridder van het Vrije Woord spoed je je op je stalen ros naar nieuwshongerig Nederland’

COLUMNAl tweeëndertig jaar schrijf ik voor de krant. Ik heb 'm nu ook een week rondgebracht. Om 5 uur op, op de fiets naar het wijkgebouw waar mijn stapel klaarlag en dan richting Besoyen. Ik wilde wat bijverdienen en was ook gewoon nieuwsgierig. 

Het heeft iets heldhaftigs; terwijl bijna iedereen nog slaapt, breng jij toch maar even al die kranten rond! Als ware Ridder van het Vrije Woord spoed je je op je stalen ros naar nieuwshongerig Nederland.

  1. Ook ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis bestaat 25 jaar en Paaspop  Den Hout zingt het woord voor woord mee

    Ook ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis bestaat 25 jaar en Paaspop Den Hout zingt het woord voor woord mee

    DEN HOUT - Dit weekend vindt in Den Hout de 25e editie van Paaspop Den Hout plaats, met zaterdag Nielson en Guus Meeuwis (om 20:00 uur) als voornaamste publiekstrekkers. De zaterdag is uitverkocht. Vrijdagmiddag voegde de organisatie een extra festivaldag toe in de vorm van een kindermiddag. 220 kinderen vermaakten zich met springkussens over het gehele terrein. ,,Dat was eigenlijk speciaal voor ons jubileum, maar de kinderen en ouders vonden het geweldig. We kregen regelmatig de vraag om dit volgend jaar nogmaals te doen; dat gaan we daarom natuurlijk nog wel bekijken”, legt Bram Bul van de organisatie uit.