OOSTERHOUT  - Een Stadsfotograaf kan mooie momenten in Oosterhout vastleggen. Zoals een kaarsje aansteken in de SintJansbasiliek. De foto is uit 2015 tijdens het Night Fever-evenement.
Volledig scherm
OOSTERHOUT - Een Stadsfotograaf kan mooie momenten in Oosterhout vastleggen. Zoals een kaarsje aansteken in de SintJansbasiliek. De foto is uit 2015 tijdens het Night Fever-evenement. © Else Loof / het fotoburo

Al veertig aanmeldingen voor Stadsfotograaf Oosterhout

OOSTERHOUT - De uiterste aanmelddatum voor de verkiezing tot Stadsfotograaf Oosterhout wordt met twee weken opgeschoven. Die keuze werd gemaakt vanwege de omstandigheden met het Coronavirus. Er hebben zich al veertig mensen aangemeld.

De nieuwe deadline is 14 april. Deelnemers kunnen tot die tijd tot vijf afdrukken van hun mooiste foto’s inleveren. ,,We hebben de aanmeldingsdatum verlengd omdat het onduidelijk is wanneer het evenement plaats kan vinden vanwege de Coronacrisis”, vertelt Nora Kruik, initiatiefneemster die op zoek naar een Stadsfotograaf voor Oosterhout. 

Ze verzekert dat iedereen in ieder geval antwoord kan verwachten op de inzending die is gestuurd.

Quote

Het is fijn dat er zoveel belangstel­ling voor is.”

Nora Kruik, Initiatiefneemster Stadsfotograaf.

Zorgvuldig

Er zijn al meer dan 40 aanmeldingen binnen en daar is Kruik heel blij mee. 

Kruik: ,,Het is fijn dat er zoveel belangstelling voor is. We zullen zorgvuldig omgaan met alle inzendingen. Nadat de deadline is verstreken ga ik naar alle inzendingen kijken en selecteer ik de beste. Op de korte termijn kunnen verdere stappen tot het uitroepen van de Stadsfotograaf voor Oosterhout niet worden genomen. Dat wordt later dit jaar wanneer het weer kan opgepakt.”