Volledig scherm
Stockbd politie © BD

Agent krijgt trap in gezicht nadat kind huiselijk geweld meldt in Werkendam

WERKENDAM - Een 44-jarige man uit Werkendam heeft donderdag een agent in zijn gezicht getrapt. De agent kwam ter plaatse bij de woning van de man, omdat een bezorgd kind melding deed van huiselijk geweld.

De politie kreeg donderdagavond een bezorgd kind aan de lijn die vertelde dat zijn moeder en stiefvader ruzie hadden. Beide kinderen waren bang en vluchtten het huis uit. 

Toen de politie bij de woning kwam, troffen zij in de woning een agressieve man aan. De bewoner liep naar de trap en wilde niet met de agenten in gesprek. Eenmaal bovenaan de trap schopte hij naar beneden en raakte hij een agent in zijn gezicht. 

Veilig Thuis

De agent raakte oppervlakkig gewond door de trap en deed aangifte. De man werd na zich verzet te hebben in de boeien gezet en naar het politiebureau gebracht. De vrouw had geen medische zorg nodig, voor de kinderen is er een melding gemaakt bij Veilig Thuis.

  1. Enquête: Geertruidenberg wil burgemeester voor 'gewone’ mensen

    Enquête: Geertrui­den­berg wil burgemees­ter voor 'gewone’ mensen

    GEERTRUIDENBERG/RAAMSDONKSVEER - Een burgemeester die ervaring heeft als bestuurder is belangrijker dan het hebben van een groot netwerk. Dat vinden repectievelijk 58 en 19 procent van de inwoners van Geertruidenberg. Uiteraard moet het een mensenmens zijn, maar dan wel een 'gewone’ mensen-mens. Ervaring met de ‘gewone’ mens en ‘denken als de normale mensen’ vinden de burgers van Geertruidenberg heel belangrijk. Dat blijkt uit de resultaten van de online enquête waarop zij hun voorkeuren voor de nieuwe burgemeester konden aangeven.