A27 weer vrij tussen Breda en Oosterhout na ongeluk met vrachtwagens

VIDEO + UPDATEBREDA - De A27 tussen Oosterhout en Breda was donderdagmiddag dicht door een ongeluk waar twee vrachtwagens bij betrokken zijn. Inmiddels is de weg weer vrij.

Het ongeluk gebeurde rond 14.00 uur ter hoogte van Breda-Noord in de richting van Breda. Een persoon raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Bij het ongeluk is veel brandstof op de weg terechtgekomen. De Snelweg is daarom volledig afgesloten. 
Het verkeer richting Breda wordt vanaf Raamsdonksveer omgeleid via de A59 en de A16. Rond knooppunt Hooipolder zorgt dat voor de nodige files.

Tussen de afrit en de plek van het ongeluk staat circa twee kilometer aan file ingesloten. Voor deze weggebruikers zoekt Rijkswaterstaat naar een oplossing. Tussen Hank en knooppunt Hooipolder is het rond 15.45 uur gedurende ongeveer veertien kilometer aansluiten. Op de andere rijbaan staat rond 15.30 uur circa drie kilometer file ter hoogte van Breda in de richting van Utrecht.

Ook op de A59 is het druk. Tussen Dussen en Hooipolder staat vijf kilometer file. De andere kant op is het aanschuiven vanaf Made gedurende zes kilometer.

Rijkswaterstaat verwacht dat de opruimwerkzaamheden nog enkele uren gaan duren en dat ook de avondspits hinder ondervindt.

Volledig scherm
Ongeluk met twee vrachtwagens op de A27 bij Breda-Noord. © Marcel van Dorst/MaRicMedia
Volledig scherm
Ongeluk met vrachtwagens zorgt voor ravage op de A27. © Marcel van Dorst/MaRicMedia
Volledig scherm
Ongeluk met vrachtwagens zorgt voor ravage op de A27. © Marcel van Dorst/MaRicMedia
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement