OOSTERHOUT - De A27 bij Oosterhout wordt op maandag 21 en dinsdag 22 oktober 's avonds afgesloten, omdat de liggers voor het nieuwe viaduct worden geplaatst. Eind september werden de middenpijlers voor het nieuwe viaduct over de A27 bij Oosterhout op de juiste plek gehesen.
Volledig scherm
OOSTERHOUT - De A27 bij Oosterhout wordt op maandag 21 en dinsdag 22 oktober 's avonds afgesloten, omdat de liggers voor het nieuwe viaduct worden geplaatst. Eind september werden de middenpijlers voor het nieuwe viaduct over de A27 bij Oosterhout op de juiste plek gehesen. © Foto Pix4Profs/ Gino van Outheusden

A27 twee nachten dicht bij Oosterhout

OOSTERHOUT - De A27 wordt volgende week bij Oosterhout twee keer 's avonds afgesloten voor verkeer, omdat de liggers voor het nieuwe viaduct voor de N629 worden geplaatst. 

  1. Dichter zocht dagenlang naar plots verdwenen Gaykrant-baas: 'Je hoopt op van alles, maar niet op dit’
    PREMIUM

    Dichter zocht dagenlang naar plots verdwenen Gay­krant-baas: 'Je hoopt op van alles, maar niet op dit’

    De kogel is door de kerk: de Gaykrant houdt niet op te bestaan, maar gaat met een afgeslankte redactie verder als nieuwssite. Zeker acht medewerkers hebben het online platform verlaten nadat bekend werd dat hoofdredacteur Hans P. verdacht wordt van een zedendelict. Hechte collega en dichter Rick van der Made zit in het crisisteam dat het medium weer nieuw leven in moet blazen. ,,De Gaykrant verdient een tweede kans, of in dit geval een derde kans.”