Volledig scherm
foto RGBStock

50-meterbad Warande dicht: technische storing

OOSTERHOUT - Zwemliefhebbers kunnen voorlopig niet terecht in het 50-meterbad van de Warande in Oosterhout. Het recreatieoord aan het Wilhelminakanaal-zuid heeft via Facebook en hun website laten weten dat het bad tot 'nader orde gesloten is'. De reden: een technische storing. Het 25-meterbad en doelgroepenbad zijn wel gewoon open.

Jan Gelling, manager sportbedrijf Oosterhout, legt uit: "We onderzoeken momenteel wat er precies aan de hand is met het zwembad. Vrijdag verwacht ik daarover meer duidelijkheid te hebben. We werken in ieder geval met man en macht om dit zo snel mogelijk op te lossen."

Omdat het 50-meterbad niet gebruikt kan worden, is donderdag een aantal lessen komen te vervallen. Vrijdag gaat alleen de les floatfit in de ochtend niet door, vertelt Gelling. "We kunnen gelukkig veel activiteiten naar het 25-meterbad verschuiven." Dat kan in deze periode gemakkelijker, vertelt Gelling, omdat het vakantie is. "Het komt nooit goed uit, maar nu zijn er in ieder geval geen zwemlessen in het 25-meterbad."

Laatste informatie: www.facebook.com/recreatieoorddewarande